Agressietraining Nijmegen

Advies nodig? Bel mij terug!


Wilt u graag een agressietraining organiseren voor uw werknemers in Nijmegen? Schakel dan Calm Veiligheidsbureau in. Calm Veiligheidsbureau biedt cursussen die de veiligheid van uw (werk)omgeving aanzienlijk verbeteren. U kunt ervoor kiezen om deel te nemen aan de agressietraining op onze cursuslocatie in Tilburg, maar als u bijvoorbeeld met een grote groep medewerkers bent, kunnen wij de agressietraining ook bij u op locatie, bijvoorbeeld in Nijmegen, laten plaatsvinden.

Agressietraining in Nijmegen: leren omgaan met agressie

Het is belangrijk dat klanten en medewerkers zich veilig voelen in uw bedrijf. Agressie komt vaak voor en kan om verschillende redenen ontstaan. Zo ontstaat agressie vaak als de wens van de klant niet vervuld kan worden door de gestelde regels van het bedrijf. Maar agressie kan ook opgewekt worden door de reactie van de medewerkers hierop. Tijdens de agressietraining, die u bij u in Nijmegen kunt laten plaatsvinden, spelen ‘emoties’ en ‘gedrag beïnvloedt gedrag’ een grote rol. De medewerkers krijgen middelen om agressie op een adequate manier te voorkomen en manieren om om te gaan met non-verbale en verbale agressie.

Contact met ons opnemen

Wilt u graag de agressietraining van Calm Veiligheidsadviesbureau bij u in Nijmegen laten plaatsvinden? Dat is zeker mogelijk. Neem om de mogelijkheden te bespreken contact met ons op door te bellen naar (013) 533 61 29

Neem hieronder contact op voor al uw vragen en/of opmerkingen

Velden met * zijn verplicht