BHV-kinderopvang

Advies nodig? Bel mij terug!


Heeft u in een betrouwbare BHV-cursus voor de medewerkers van uw kinderopvang? Bij Calm Veiligheidsadviesbureau verzorgen wij zowel basistrainingen als herhalingstrainingen in heel Nederland. Desgewenst komen wij ook op locatie bij uw kinderopvang langs voor de BHV-cursus of u kunt langskomen bij ons bedrijf in Tilburg. Daar hebben wij speciaal ingerichte instructieruimtes beschikbaar voor onze veiligheidscursussen.

BHV-cursus: zeer belangrijk het personeel van een kinderopvang

Wij bieden twee verschillende BHV-cursussen aan, namelijk een basiscursus en herhalingscursus. De basiscursus is over twee dagen verspreid, waar we de eerste dag het levensreddend handelen centraal zullen stellen. De tweede dag staat ontruiming en brand op de agenda. Deze basistraining wordt afgesloten met een schriftelijke toets dat bij een voldoende recht geeft op een NIBHV-diploma. Bij een herhalingscursus zijn verschillende onderdelen verder uitdiepbaar, zoals:

  • Ontruiming;
  • Levensreddend handelen;
  • Communicatie;
  • Bestrijden en beperken van een beginnende brand.

Wij zorgen ervoor dat wij ieder jaar een zeer gevarieerd lesprogramma hebben opgesteld, zodat ook onze herhalingscursussen intellectueel uitdagend blijven en nieuwe informatie aan bod komt.

Bekijk onze beschikbare data voor BHV-cursussen

Bent u geïnteresseerd in onze BHV-cursus voor het personeel van uw kinderopvang? Bekijk dan online onze agenda om u in te schrijven voor een beschikbare cursus. Wilt u graag wat extra informatie of heeft u een gerichte vraag, dan kunt u ons bereiken op het telefoonnummer (013) 533 61 29. Graag tot ziens!

Neem hieronder contact op voor al uw vragen en/of opmerkingen

Velden met * zijn verplicht