BHV Oosterhout

Advies nodig? Bel mij terug!


Een BHV cursus kan door Calm Veiligheidsadviesbureau bij u op locatie in Oosterhout gegeven worden. Het is ook mogelijk om een BHV cursus bij ons in Tilburg te volgen; de keuze is aan u. Wij verzorgen BHV en andere cursussen door heel Nederland. Zowel basiscursisten als herhalingscursisten kunnen deelnemen aan onze BHV cursussen.

BHV cursus volgen in Oosterhout

Kiest u ervoor om een BHV cursus van Calm Veiligheidsadviesbureau te volgen in Oosterhout met alle medewerkers die een BHV cursus nodig hebben? Dan komen wij met onze materialen naar uw locatie. Onze BHV cursus bestaat uit twee dagen: één dag levensreddend handelen en één dag brand en ontruiming. Aan het eind van elke dag vindt een schriftelijke toets plaats. Bij het behalen van een voldoende voor deze toets wordt het NIBHV diploma verstrekt. Tijdens deze cursus wordt onder andere levensreddend handelen, communicatie, ontruiming en beperken en bestrijden van een beginnende brand onder de aandacht gebracht. Elk jaar stellen we een afwisselend lesprogramma samen, zodat het vooral een interessante en boeiende lesdag wordt.

Op locatie of bij ons

U kunt er dus voor kiezen om de BHV cursus bij u in Oosterhout te doen, maar u kunt ook bij ons in Tilburg terecht voor een BHV cursus. Bekijk hiervoor eens onze cursusagenda, om te zien wanneer er weer een BHV cursus georganiseerd wordt. U kunt zich hier direct inschrijven, of voor meer informatie over een BHV cursus bij u op locatie in Oosterhout contact met ons opnemen door te bellen naar (013) 533 61 29.

Neem hieronder contact op voor al uw vragen en/of opmerkingen

Velden met * zijn verplicht