Sociale veiligheid

Advies nodig? Bel mij terug!


Calm Veiligheidsadviesbureau geeft ook advies op het gebied van sociale veiligheid. Het gaat hier zowel om de algemene veiligheid als om de veiligheidsgevoelens van personen. Een situatie die niet veilig is, of het hebben van een onveilig gevoel kan ervoor zorgen dat mensen in hun bezigheden en werkzaamheden worden belemmerd.

Oorzaken van afgenomen sociale veiligheid

Een onveilig gevoel kan verschillende oorzaken hebben. Eén van die oorzaken is pesten. Om pesten te verminderen en de sociale veiligheid te verbeteren, biedt Calm Veiligheidsadviesbureau een workshop anti-pestcoördinator aan. Tijdens deze workshop wordt zowel de praktijk als de theorie behandeld en ontvangt u een bewijs van deelname wat betekent dat u in staat bent om binnen uw schooladvies te geven en te handelen als zich een pestprobleem voordoet.

Daarnaast kan een afgenomen gevoel van sociale veiligheid ook veroorzaakt worden door stress en agressie op de werkvloer. Er zijn verschillende vormen van agressie op de werkvloer, waaronder seksuele intimidatie en lichamelijk geweld. De gevolgen hiervan zijn vaak erg groot en kunnen leiden tot gezondheidsklachten en afwezigheid op de werkvloer. Om om te leren gaan met stress en agressie op de werkvloer en daardoor het gevoel van sociale veiligheid te verbeteren, bieden wij een training omgaan met stress en agressie op de werkvloer aan.

Meer informatie over ons veiligheidsadvies

Bent u benieuwd geworden naar de mogelijkheden voor uw bedrijf, en wilt u bijvoorbeeld graag weten welke trainingen voor uw organisatie nuttig kunnen zijn? Neem dan telefonisch contact op met Calm Veiligheidsadviesbureau via (013) 533 61 29.

Neem hieronder contact op voor al uw vragen en/of opmerkingen

Velden met * zijn verplicht