Workshop Brandblussen

Advies nodig? Bel mij terug!


Volg een workshop brandblussen bij Calm Veiligheidsadviesbureau. Wij staan u bij in de organisatie van veiligheidsmaatregelen, gericht op slachtoffers en het beperken van schade. Wij bieden u ondersteuning bij bijvoorbeeld het tekenen van veiligheidsplattegronden of het uitvoeren van risico-inventarisatie en evaluatie.

Uw workshop brandblussen met Calm Veiligheidsadviesbureau

Eén van de onderdelen die Calm Veiligheidsbureau biedt ter ondersteuning van uw veiligheidsmaatregelen, is de workshop brandblussen. Onder begeleiding van een expert leert u wat brand is, hoe u een kleine brand met behulp van brandblusmiddelen kunt blussen en tips en tricks hoe u moet handelen en vluchten in rook. Ook wordt u geleerd hoe u iemand kan vervoeren bij calamiteiten. De workshop bestaat uit een theorie- en een praktijkgedeelte, waarbij het praktijkgedeelte ook daadwerkelijk gericht is op leren omgaan met de blusmiddelen. Er wordt geoefend met verschillende ensceneringen. Door een effectieve blusinstructie aan te bieden, gaat er geen kostbare tijd verloren in geval van brand.

Neem contact op met ons adviesbureau

Voor verdere vragen omtrent de workshop brandblussen zijn wij te bereiken op (013) 533 61 29. Laat u begeleiden door onze adviseurs en ontvang de ontbrekende antwoorden. Ook verwelkomen wij alle opmerkingen die u zou mogen hebben, waardoor wij onze service zouden kunnen verbeteren.

Neem hieronder contact op voor al uw vragen en/of opmerkingen

Velden met * zijn verplicht