Corona-update 15-12-2020

Update Coronamaatregelen - visual | Calm Veiligheidsadviesbureau

Door de harde lock-down hebben ook wij weer moeten schakelen inzake ons trainingsschema.

In samenspraak met onze certificerende instanties verzorgen we tot en met vrijdag 18 december a.s. alléén de noodzakelijke praktijktrainingen. Dit om de geldigheid van certificaten van desbetreffende cursisten niet te laten verlopen.

Uiteraard blijven onze genomen COVID-maatregelen om dit in een veilige cursusomgeving uit te voeren van kracht en vindt hier nog scherper toezicht op plaats.

In het nieuwe jaar, vanaf maandag 04 januari 2021,  gaan we schakelen met de trainingen die gepland staan in de periode van 04 januari tot en met 19 januari 2021 en worden opdrachtgevers en cursisten hieromtrent geïnformeerd.

Voor nu #StaySafe

Contact
close slider