Swim to Fight Cancer Breda 2021

Swim to Fight Cancer Breda 2021 | Calm Veiligheidsadviesbureau

Gelukkig gaat dit jaar Swim to Fight Cancer 2021 door. Ook dit jaar zal Calm Veiligheidsadviesbureau weer participeren. Doe ook mee op 12 september 2021 in Breda en maak samen met ons en de andere deelnemers een vuist tegen kanker. Of doneer aan dit mooie doel.

Over Swim to Fight Cancer

Fight cancer is in 2014 ontstaan en is inmiddels een jonge en eigenzinnige stichting voor jongvolwassenen die fondsen werft voor KWF Kankerbestrijding. Onder het motto ‘Love life. Fight cancer.’ laten zij zien dat de strijd tegen kanker resultaat oplevert en inspireren zij mensen om mee te doen. Fight cancer wil jonge mensen bewust maken van de noodzaak van kankerbestrijding, ze betrekken bij de strijd tegen kanker en vooral: aansporen tot actie!

Contact
close slider