Maatschappelijk betrokken

Swim to Fight Cancer. Februari 2020

Calm Veiligheidsadviesbureau is ook dit jaar weer verbonden aan Swim to Fight Cancer. Steun ook de strijd tegen kanker! Meer over dit evenement en de mogelijkheid om te doneren via deze link.

Op zondag 6 september 2020 vindt de 2e editie plaats van Swim to Fight Cancer in de singels en haven van Breda. Vorig jaar deden bijna 600 deelnemers mee aan deze Swim en haalden samen ruim €355.000* op voor onderzoek naar kanker. De eerste editie was succesvol. Dat kwam mede dankzij de enthousiaste bijdrage van de zwemmers, ondernemers, vrijwilligers en het publiek.

Swim to Fight Cancer Breda - Logo

Theatershow “Op zich al een Klucht”. December 2019

Calm Veiligheidsadviesbureau sponsort een leuke theatershow uit Rijen (Noord-Brabant) genaamd: “Op zich al een Klucht”. Ga zeker kijken en geniet van een leuk avondje uit!

Sponsoring Theater | Calm veiligheidsadviesbureau

Stichting Rijens Hart. Oktober 2016

Stichting Rijens Hart heeft als doel om van de kernen Rijen, Hulten en Molenschot een 6-minuten-zone te maken. Dit doen ze door zoveel mogelijk mensen die in Rijen, Hulten en Molenschot wonen óf werken en niet kunnen reanimeren, een training reanimeren/AED (automatische externe defibrillator) te verzorgen. Tevens stimuleren ze de inwoners van Rijen, Hulten en Molenschot zich aan te melden voor Hartslagnu.nl

Calm heeft voor de stichting de kosten van het onderhoud van de AED op zich genomen, om er voor te zorgen dat ook deze altijd inzetbaar blijft.

Stichting Rijens Hart - logo

Earth Water. April 2015

Elke dag sterven 6.000 mensen als gevolg van een gebrek aan schoon water.
Drink EARTH Water, en red levens. EARTH Water doneert 100% van de nettowinst aan waterprojecten om te voorzien in schoon drinkwater. Volg deze projecten op www.akvo.org en www.earthwater.nl. Dit cursusjaar zal er voor iedere cursist een flesje klaar staan tijdens de cursus op onze locatie.

EARTHWATER - logo

Stuif es in (Stichting Het Zorgenkind Baarle-Nassau)

Na in 2012 met veel plezier “Stuif es in”, via Tafel Ronde 195: Baarle-Nassau, te hebben uitgenodigd voor het ijsgala van SKY en in 2013 voor de drive-in movie, hebben we besloten na overleg met Tafel Ronde 195, ook dit jaar weer iets betekenen voor de SOOS “Stuif es in”.  Op 12 april 2014 hebben we dan ook de stichting wederom uitgenodigd voor het SKY ijsgala 2014.

Wij wensen de bewonders van “Stuif es in” namens ons team een hele fijne avond toe.

TR logo