Ligt jouw passie bij het herkennen en inschatten van veilige situaties en wil je dit overbrengen aan anderen, dan is onze vacature misschien iets voor jou:

 

Zelfstandige EHBO Instructeur Eerste Hulp aan Kinderen

Je verzorgt EHBO trainingen aan gastouders, pedagogisch medewerkers, kraamverzorgsters, (toekomstige) ouders en opa’s en oma’s. Mede door jouw enthousiasme ervaren cursisten die de training gevolgd hebben deze als nuttig en leerzaam.

Wat worden je taken en verantwoordelijkheden?

  • Het zelfstandig uitvoeren van basis- en herhalingscursussen en instructies op gebied van EHBO gericht op kinderen alsmede PBLS. Dit kan volgens module eerste hulp aan kinderen van het Oranje Kruis of eerste hulp bij werken met kinderen van het NIBHV alsook babyreanimatie conform NRR.

Wat neem je mee?:

  • Enthousiasme;
  • Didactische vaardigheden om doelstellingen voor cursist en voor jezelf te kunnen behalen;
  • Flexibiliteit, het geven van lessen is niet alleen tijdens kantooruren, vaak juist voor gastouders op zaterdagochtenden;
  • In het bezit van de juiste instructeurs diploma’s;
  • In bezit van een geldig rijbewijs B;
  • Eventueel in bezit van lesmaterialen.

Over ons:

Calm Veiligheidsadviesbureau heeft zijn standplaats in Tilburg en heeft landelijk opdrachtgevers. Wij zijn een dynamisch bedrijf wat al 26 jaar werkzaam is in de branche brandveiligheid en integrale veiligheid. Binnen onze organisatie wordt jouw input gewaardeerd, er zijn korte lijnen en we zorgen voor een prettige werkomgeving, waar je geheel zelfstandig je werkzaamheden uitvoert. Uiteraard verzorgt onze afdeling planning en administratie alle administratieve zaken rondom de cursus.Enthousiast geworden en ben je van mening dat jij de juiste persoon bent om ons team te komen versterken, stuur dan je CV naar Annelies de Groot – Verheijen via annelies@calm.nl.

Contact